Aliye Ömer Battal İlkokulu


Vizyon: Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, koruyan, çağdaş, demokratik ve lâik, ulusal ve evrensel değerleri taşıyan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, yaratıcı ve üretken, hoşgörü sahibi, farklılıklara saygı duyan, bilişsel, duyuşsal, devinişsel açılardan yetişmiş, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, mezunlarımız, velilerimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte güç birliği yaparak, öğrencilerimizi bilgiye kolayca ulaşabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen bireyler olarak topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:20-12:10 12:40-17:30
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİMİZ YOKTUR. ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARAÇLARI İLE VE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANMAKTADIRLAR. OKULUMUZUN ÖN KISMINDA VE KARŞISINDA OTOBÜS DURAĞI BULUNMAKTADIR. GAZİANTEP´İN HER YERİNDEN ULAŞIM MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ GAZİŞEHİR ÖĞRENCİ MECLİSİ PROJESİ SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ e- twinning
Kontenjan Bilgileri: 28 SINIF ÖĞRETMENİ, 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ, 4 REHBER ÖĞRETMEN, 2 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ, 1 DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ, 2 UYUM SINIFI ÖĞRETMENİ

Telefon - 03422311969

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://aliyeomerbattalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Saçaklı Mah. Özdemir Cad. No 27 Şahinbey / GAZİANTEP

Öğretmen :37
Öğrenci :1014
Derslik :15
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :7500
Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Saçaklı Mahalesi. Özdemir Caddesi No:27 Şahinbey/GAZİANTEP

Adres - Saçaklı Mah. Özdemir Cad. No 27 Şahinbey / GAZİANTEP

Ulaşım ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ŞAHİNBEY MERKEZ İLÇESİNDE YER ALMAKTADIR. ÇARŞIYA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.